ÖZKUBAT VE BAŞARANHINCAL TOBB KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ.

15.05.2018
ÖZKUBAT VE BAŞARANHINCAL TOBB KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 74. Genel Kurulu, 14-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirildi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenen 74. TOBB Genel Kurulu'nda, Birlik Başkanı, Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler, Yüksek Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile Genel Kurul Komisyonlarının seçimi yapıldı.Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal Konsey Üyeliği'ne seçildi.

Genel Kurul'da TOBB Birlik Başkanı, Yönetim ve diğer organ seçimlerine, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Delegesi Naki Özkubat, Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ile Çorum Ticaret Borsası Delegeleri Mustafa Şahan, İlhan Özgün, Ali Rıza Ünal ve Fuat Sarıtaş’ın yanı sıra, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Delegesi Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Çorum TSO Delegeleri Yılmaz Bülbül, Ali Evlüce, Şükrü Türkoğlu, Ahmet Haluk Aşkın, Aytaç Baba, Erkan Dalyan, Mustafa Ertürk katıldı.