KARDEŞ ŞEHİR KALKİLYA HEYETİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

22.09.2023
KARDEŞ ŞEHİR KALKİLYA HEYETİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

Kardeş Şehir Kalkilya Belediye Başkanı Faysal Shraim, Kalkilya Ticaret Odası Başkanı Tarik Şavar, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve beraberindeki heyet ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat’a ziyarette bulundular.

Ziyarete, Belediye Meclis Üyesi Nabil Barham, Kalkilya Belediyesi Geliştirme Bölüm Sorumlusu Halit Taha, Başkan Danışmanı ve Türkiye İlişkiler Sorumlusu Ameed Shraim, Kalkilya Ticaret Odası Başkanı Tarik Şavar, Kalkilya Ticaret Odası Tarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Sabi, Kalkilya Ticaret Odası Dış Ticaret Sorumlusu İyad Karaki, Kalkilya Ticaret Odası Endüstri Sektör Sorumlusu Nasir Kharub, Kalkilya Ticaret Odası Üyesi Hasan Şikiero, Al Kudüs Üniversitesi Kalkilya Şubesi Başkanı Atiyye Muslih, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü ve Yönetim Kurulu Üyemiz Tuna Eser katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat, borsamız satış salonu ve laboratuvarını gezdirerek, borsamızın işleyişi ve lisanslı depoculuk hakkında bilgiler verdi.