Hayvancılık İle İlgili İstişare Toplantısı

26.08.2023
Hayvancılık İle İlgili İstişare Toplantısı

İlimiz ve ilimiz çevresindeki hayvancılık sorunları ile ilgili olarak, T.C. Tarım Ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı V. Emre Gürçay başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya borsamız Meclis Başkanı ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akaydın, Çorum İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Erdem Kolabaş, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Muzaffer Fakıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Cıbır, Birlik Müdürü Mustafa Koz, Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Mustafa Özankaralı, Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü V. Alaattin Bal, Çorum Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Fatih Şerbetçi, Mecitözü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Metin Ayvaz, Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Güner Arslan, Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Birlik Müdürü Cem Çağdaş Arköse, Dodurga Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Serdal Biçer, Mecitözü Belediyesi Meclis Üyesi Sait Yetgin, Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası Müdürü Ali Said Can, Bayat İlçesi Veteriner Hekim Fehmi Kızmaz, hayvan üreticileri ve işletme sahipleri katıldı.