AK PARTİ HEYETİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

02.05.2023
AK PARTİ HEYETİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

Ak Parti Çorum Milletvekili Adayları Av.Yusuf Ahlatçı, Av. Oğuzhan Kaya, Zeki Gül, Çorum Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, Ak Parti İl Başkanı Av.Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte borsamızı ziyaret ettiler.

Borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Şahan, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuna Eser ve Sadettin Ünlü ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Çorum İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Saygı ve S.S.Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan'da yer aldı.

Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Çorum Ticaret Borsası’nın hedef projeleri hakkında bilgi vererek, üye ve üreticilerin sorunlarını dile getirdiler. Nazik ziyaretleri ve bu güne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı Ak Parti heyetine teşekkür ederek, 14 Mayıs'da yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temenisinde bulundular.