Yemleme Çalışması

31.01.2022
Yemleme Çalışması

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü borsamız organizasyonluğunda, Tarım İl Müdürlüğü, Çorum Ziraat Odası, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği aracılığı ile , üyelerimiz ve çiftçilerimizin de katkılarıyla, son günlerde yaşanan yoğun kar yağışından dolayı, ilimiz çeşitli kırsal bölgelerinde yaşayan kuşların beslenmeleri amacıyla yemleme çalışması yapılmıştır. Çatak Köyü Mevkiinde yapılan yemleme çalışmalarına, Çatak Köyü Muhtarı Cemal Karakaş ile birlikte, Borsamız Meclis Başkanı ve Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat, Tarım Orman İl Müdürü Orhan Sarı ve Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan katılmıştır.