Dut Fidanı Dağıtımı Yapıldı

06.01.2020
Dut Fidanı Dağıtımı Yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından süne ile mücadele kapsamında 3 bin adedi ekşi karadut, bin adedi ise akdut olmak üzere toplam 4 bin fidan dağıtıldı.

Programa Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ticaret Borsası Yönetim Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İlyas Akyol, Panko Birlik Başkanı Ahmet Pehlivan, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Altunörs, Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral ve muhtarlar katıldı.