YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZIN SEÇİM SONRASI MESAJI

11.06.2015
YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZIN SEÇİM SONRASI MESAJI

7 Haziran Seçim sonuçlarının milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerde Meclis´e girmeye hak kazanan başta ilimiz milletvekilleri olmak üzere tüm milletvekillerini tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.

Demokrasi tarihimizin en yüksek katılım oranlarından biriyle gerçekleşen seçimlerde Milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstererek Ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur.

1 yılı aşkın yoğun seçim sürecinden sonra şimdi bizlere düşen hep birlikte ekonominin gelişimine katkıda bulunmaya çalışarak,  asıl işlerimize odaklanmaktır.

Ülkemizin menfaatlerini ön planda tutarak, sağduyu ve uzlaşma kültürü içinde birlikte çalışarak üstesinden gelinemeyecek hiçbir mesele yoktur.

Yeni hasat dönemine girerken tüm üyelerimizin bereketli bir sezon geçirmelerini temenni ederim.

Ali BEKTAŞ