Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) - Türkiye Bankalar Birliği (TBB) , Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı

09.01.2019

09.01.2019 tarihinde gerçekleştirilen, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) , reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla, Sheraton Grand Samsun Hotel’de toplantılar düzenlenmiştir. Bu bağlamda  TOBB Başkanı Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki bankaların ( İş Bankası , Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, HalkBank, VakıfBank, TEB, İNG, EximBank, OdeaBank, ŞekerBank, CitiBank ) genel müdür ve genel müdür yardımcıları ile borsamız meclisi olarak Yilmaz Kaya, Naki Özkubat, Hasan Sayin, Hüseyin Bal, Mehmet Ali Akaydın ve Sadık Tan , toplantılara iştirak etmişlerdir.