ÇORUM TİCARET BORSASI VE ÇORUM ZİRAAT ODASI DESTEKLEMELER İÇİN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ HAYVAN SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE HİZMETE BAŞLAMIŞTIR.

18.10.2018

Çorum Ticaret Borsası ve Çorum Ziraat Odası desteklemeler için Tarım İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğünde hizmete başlamıştır.

Desteklemeler için üreticiler, Ziraat Odasına oradan Ticaret Borsasına daha sonra Tarım İl müdürlüğüne giderek zaman kaybı yaşamayacaklardır. Üreticilerimize daha etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla yapılan çalışma sonucunda, Ticaret Borsası ve Ziraat Odasına uğramadan direkt Tarım İl Müdürlüğünde bulunan personellerimiz tarafından destek hizmeti verilmektedir.