ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI VEDAT CANBEK VE HAZIR ELBİSECİLER ODASI BAŞKANI NECATİ ŞİMŞEK’DEN BORSAMIZA ZİYARET.

24.09.2018

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Çorum Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek ve Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Cihan Olur, Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat’a ziyarette bulundular.

Ticaret Borsası işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Kaya ve Özkubat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri için Canbek, Şimşek ve Olur’a teşekkürlerini iletti.