Tarım Konseyi Toplantısı

06.06.2024
Tarım Konseyi Toplantısı

İlimizdeki tarım sektörünün geliştirilmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar, faaliyetler ve yatırımların değerlendirildiği Tarım Konseyi Toplantısı, Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında borsamız toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı, sulanabilir tarım arazilerinin arttırılması, kaliteli ürün üretimi ve ürün çeşitliliğinin arttırılmasına yönelik çözüm odaklı projeler üreterek tarım sektörünün tüm paydaşları ile birlikte koordinasyon içerisinde çalıştıklarını ifade etti.
Toplantıya Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Müdürleri,  STK yetkilileri ile birlikte borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve borsamız meclis üyeleri katıldı.