Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Açılışı

03.06.2024
Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. Açılışı

01.06.2024 Cumartesi günü borsamız meclis üyesi Alıcılar Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Ali Alıcı tarafından kurulan Nazir Alıcı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. açılışı Çorum Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, İl Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, önceki dönem Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcısı Muhittin Buyruk, Çorum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Alper Zehir, Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci, İskilip Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hazır, Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, Osmancık Ziraat Odası Başkanı ve borsamız meclis üyesi Ali Osman Şahiner, İskilip Esnaf Odaları Başkanı İsmet Uslu, İskilip Ziraat Odası Başkanı Adem Efe, Bayat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, MHP İskilip İlçe Başkanı Mehmet Aktaş, İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Hayrullah Bodur, AKP İskilip İlçe Başkanı Mehmet Demirci, Banka Müdürleri ve personelleri, basın mensupları, sivil toplum kuruluşları üye ve temsilcileri ve çiftçilerimizin katılımları ile gerçekleştirildi. Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat Lisanslı Depoculuğun faaliyetleri ve faydaları hususunda bilgilendirme konuşması yapmıştır. Açılışa Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Meclis üyelerimiz iştirak edip hayırlı dileklerini ileterek, tesisin, çiftçilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmuşlardır.