YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ BEKTAŞ, DİREK UÇUŞLARA DESTEK İÇİN FRANKFURT' TA

23.11.2017
YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ BEKTAŞ, DİREK UÇUŞLARA DESTEK İÇİN FRANKFURT' TA

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran başkanlığındaki 170 kişilik heyet, ATO'nun ısrarlı girişimleri sonucu Türk Hava Yolları'nın (THY) Ankara'dan direkt uçuş başlattığı Frankfurt'a gitti. ATO'nun direkt uçuşlara destek vermek amacıyla gerçekleştirdiği Frankfurt ziyaretinde kongre ve fuar turizmi konusunda da görüşmeler gerçekleştirildi.

ATO heyetinin ziyareti sırasında Frankfurt Marriot Otel'de "Ankara Uçuyor" konulu bir toplantı gerçekleştirildi. ToplantıyaTBMM Eski Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Avrupa Komisyonu Eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen'in da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ATO Başkanı Baran, "Frankfurt'a gelişimizin nedenlerinden biri, direkt uçuşlara destek vermek. Bu vesileyle bize destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Bakanlarımıza, ülkemizin bayrağını göklerde dalgalandıran gurur duyduğumuz markamız Türk Hava Yolları'nın yönetimine ve sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Arif Parmaksız, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Veli Demir, Haymana Ticaret Odası Başkanı Ercan Özkan, Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Kahraman, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Türk Hava Yolları Ankara Satış Müdürü Emrullah Kirişçi, ATO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldı.

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası / YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ BEKTAŞ, DİREK UÇUŞLARA DESTEK İÇİN FRANKFURT' TA