TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 79.GENEL KURUL TOPLANTISI

31.05.2023
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 79.GENEL KURUL TOPLANTISI

Meclis Başkanımız Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat, Meclis Üyemiz Ali Rıza Ünal ve Genel Sekreterimiz Funda Ertekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurul toplantısına katıldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu öncesinde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi. TOBB Genel Kurul Delegesi olarak 10 yıldır hizmet veren Ali Rıza Ünal’a TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.

Ardından ülkemizin yerli ve milli otomobili TOGG’un sınırlı sayıda Oda ve Borsalarımıza verilmek üzere kura çekimleri gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Naki Özkubat Borsamız adına TOGG çekilişinde 278.sırayı çekti. İlimize, üyelerimize ve borsamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.