Tarım Kredi Kooperatifleri ve Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nden Borsamıza Ziyaret

24.08.2022

Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Müdürü Veysel Tolga Atik, Çorum Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Serdar Önder, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uysal ve Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Sorumlu Müdürü A. Mustafa Koz borsamızı ziyaret ettiler. Borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, nazik ziyaretlerinden dolayı Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Müdürü Veysel Tolga Atik, Çorum Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Serdar Önder, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uysal ve Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Sorumlu Müdürü A. Mustafa Koz'a teşekkür etti.