Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Katılımı İle İstişare Toplantısı Düzenlendi

20.05.2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleri ile, Çorum İl-İlçe Oda ve Borsalarımızın Meclis Üyeleri ve sektör temsilcileri katılımı ile, Çorum Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya borsamız meclis üyeleri katıldı. Taşımacılık ve girdi maliyetlerindeki artış, yumurta sektörü ve sigorta acentalarının sorunları başta olmak üzere Oda/Borsa üyelerinin sıkıntı ve talepleri görüşüldü.