OSMANCIK İLÇESİNDE BULUNAN ÜYE VE ESNAF ZİYARETLERİ

19.04.2022
OSMANCIK İLÇESİNDE BULUNAN ÜYE VE ESNAF ZİYARETLERİ

Borsamız Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ,Osmancık Ziraat Odası Başkanı  Ali Osman Şahiner ile birlikte Osmancık İlçesinde bulunan üye ve esnaf ziyaretleri kapsamında Tarım Ticaret/Selim Karahan, Çaylak Pirinç/İsmail Çaylak ,Kanıtemiz Gıda/Erkan Kanıtemiz,Kavasoğlu Ticaret/Mustafa Öksüz, Güven Çeltik / Raşit Okudan ve Hilmi Okudan,Yeni Çeltik Fabrikası/Ali Rıza Günal,Ak Pirinç/Yavuz Arslan,Ömer Yıldırım, Eski Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Arslan, Osmancık Veteriner Kliniği/Mustafa Taşkıran ve Sacit Sarı,Gök Ticaret Tunahan Gök’e ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, üyelerin talep ve önerilerini dinleyerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren firma yetkilileri, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

TARIM TİCARET / SELİM KARAHAN

İSMAİL ÇAYLAK ZİRAİ İLAÇ GÜBRE TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ NAKLİYECİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ / İSMAİL ÇAYLAK

KANITEMİZ GIDA TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ / ERKAN KANITEMİZ

KAVASOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZ. İNŞ.NAK.GIDA VE HAYV. MAD. MÜT. HİZM.TURİZM SAN.VE TİC.LLTD.ŞTİ. / MUSTAFA ÖKSÜZ