Bütünleştirme Prensipleri Doğrultusunda Mesleki Eğitim Uygulamalarının Organizasyonu

16.02.2022

Çorum Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları BirliÄŸi ile Çorum Merkez Anadolu Özel EÄŸitim Meslek Okulu tarafından Türkiye ile Avrupa BirliÄŸi arasındaki mali iÅŸbirliÄŸi kapsamında geliÅŸtirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA-Instrument for Pre Accession)'nın "Ä°stihdam, EÄŸitim, Sosyal Politikalar" bileÅŸeni altında BütünleÅŸtirici EÄŸitim Ä°çin Özel EÄŸitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması (IQSES) Hibe Programı kapsamındaki "The Organisation of Vocational Education and Training Course Within The Context of Iclusive Principles (BütünleÅŸtirme Prensipleri DoÄŸrultusunda Mesleki EÄŸitim Uygulamalarının Organizasyonu)" adlı projenin açılış toplantısı yapıldı. Toplantıya borsamız Meclis BaÅŸkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Naki Özkubat katıldı.