09.05.2017

Defterdar Durak Sercan, Gelir Müdürü Nazlı KELEŞ ve Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt SOLAK Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Ziyarette Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş ve Genel Sekreter Funda Ertekin hazır bulundular.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Borsa Başkanı Ali Bektaş Ticaret Borsasının borsa faaliyetleri hakkında genel bir bilgilendirmelerde yaparak, Çorum halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Borsanın serbest piyasa kurallarının yerleştirilmesinin yanı sıra kayıt dışı ekonominin önlenmesi gibi önemli bir görevi de üstlendiğini dile getiren Bektaş, bu konuda ilgili kamu kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Bektaş, maliye teşkilatı ile birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Söz konusu ziyarette Defterdar Durak Sercan, “Borsalar kayıtlı ekonominin temel taşlarıdır. Biz kurum olarak gece gündüz çalışıyoruz. Ticari hayatın sekteye uğramamasını sizler kadar istiyoruz.”

Ayrıca,6736 sayılı Yapılandırma Kanununun 2. taksit ödeme hatırlatılmasına (Son Ödeme tarihi 31.05.2017) ilişkin olarak bilgilendirerek, söz konusu hatırlatmanın borsa üyelerine toplu mesaj yoluyla gönderilmesinde mutabık kalındı.

Meclis Başkanı Mustafa Boyraz ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası işbirliği ile güzel hizmetler yapılacağı temennisinde bulundular.

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası / DEFTERDAR DURAK SERCAN,GELİR MÜDÜRÜ NAZLI KELEŞ VE VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ CÜNEYT SOLAK'TAN BORSAMIZA ZİYARET.