KARAMAN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ YUSUF ŞAHİNBAŞ’A ZİYARET

10.11.2021
KARAMAN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ YUSUF ŞAHİNBAŞ’A ZİYARET

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Çorum İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı iken Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Yusuf Şahinbaş’ı ziyaret ettiler.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan'ın, Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş’a yapmış oldukları ziyarette, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Meclis Başkanı Mustafa Kansız, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dorla,Sulama Kooperatifleri Başkanı Sami Yaşar ile bir araya gelerek Çorum ve Karaman’ın tarım,hayvancılığı üzerine istişarelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahinbaş, nazik ziyaretlerinden dolayı Özkubat ve Sayan’a teşekkür etti.