Motosiklet Festivali

21.08.2021
Motosiklet Festivali

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Motosiklet Festivali 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Festivalin açılış programına Borsamız Meclis Başkanı yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Aktı, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun katıldı. Festivalde konuşma yapan Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve Vali Yardımcısı Tamer Orhan katılımcılara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Türkiye’nin farklı illerinden gelen 96 kulüp başkanına katılım belgesi verildi.