ECO TİCARET VE SANAYİ ODASI KOMİTELER TOPLANTISI YAPILDI

01.03.2017
ECO TİCARET VE SANAYİ ODASI KOMİTELER TOPLANTISI YAPILDI

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (ECO Odası) Uzman Komite Toplantıları İslamabad'da başladı. ​

Turizm Komitesi, Kadın Girişimciler Konseyi, Sanayi ve Yatırım Komitesi ile Ulaştırma Komitesi Toplantıları, 1 Mart 2017 tarihinde Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu'nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Bektaş Sanayi ve Yatırım Komitesi Toplantısı’nda, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Turizm Komitesi Toplantısı’nda ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Ruhsar Pekcan, Kadın Girişimciler Konseyi Toplantısı'nda birer konuşma yaptı.

ECO Odası toplantılarına TOBB, 11 kişilik bir heyet ile katılıyor.

FOTO GALERİ

Çorum Ticaret Borsası / ECO TİCARET VE SANAYİ ODASI KOMİTELER TOPLANTISI YAPILDI