YANGIN BÖLGESİNE YEM DESTEĞİ

04.08.2021
YANGIN BÖLGESİNE YEM DESTEĞİ

Türkiye genelinde özellikle güney illerimizde meydana gelen yangın afeti nedeniyle Muğla İlimizde faaliyet gösteren çiftçilerimize destek olunması amacıyla Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Ticaret Borsası ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri birliği öncülünde başlatılan yardım kampanyasına destek sağlayan, Çorum İli ve ilçelerimizde bulunan yem sanayicilerimizin tamamı,Çorum Ziraat Odası Başkanlığı,Çorum İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği,Çorum Veteriner Hekimler Odası,S.S.Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi,S.S.Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Birliği,Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri, yem sanayicileri birliği ve yem bayileri ile Kamu Kurum kuruluşlarımıza sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Yardım kampanyası kapsamında 176 ton kesif yem (3520 torba), 6 Tır  ve 2 Kamyonu Muğla ilimize gönderilmek üzere uğurladık. Toplumsal duyarlılık ve birliğimizin, beraberliğimizin göstergesi olan bu kampanyaya katkı sağlayan üye ve esnaflarımıza tekrar teşekkür ediyoruz.