ÇORUM ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ TARAFINDAN BAL HASADI PROGRAMI DÜZENLENDİ.

05.08.2019
ÇORUM ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ TARAFINDAN BAL HASADI PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Çorum Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından Mecitözü’nün Söğütyolu Köyü’nde bal hasadı proğramı düzenlendi.

Bal hasadına, Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ile Meclis Başkanı Yılmaz Kaya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Saygı, , Söğütyolu Köyü Muhtarı Ali Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açış konuşmaları ile devam etti.Törende Vali Çiftçi ve beraberindekiler konuşmaların ardından maske giyerek petekleri kovanlardan çıkardı.Hasat programı bal ve çeşitli ikramların ardından sona erdi.