Üye Ziyaretleri

16.03.2019
Üye Ziyaretleri

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Naki ÖZKUBAT, Meclis Başkanımız Yılmaz KAYA ve Borsa Genel Sekreterimiz Süleyman Çifçi, üye ziyaretleri kapsamında Amasya, Suluova, Merzifon ve Gümüşhacıköy’de faaliyet gösteren üyelerimizden Mustafa Milletli, Yetişir Tar. Ürün. Kom. Nak. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti., Amasya Hal Komisyoncuları Başkanı Bekir Kodek, Hal Komiseri Mustafa Arslan, Zirve Yumurta, Balkar Tarım Meyvecilik Gıda Ve Hayvancılık Maden Pazarlama Tur. San. Tic. Ltd. Şti., Özyılmazlar Et ve Et Ürünleri Gıda Paz. Tic. ve San. Ltd. Şti., Metin Demirkaya, Zeki Kuloğlu, Ünal Mete, Turan Yakışan, Amasya Suluova Süt Üreticileri Birliği Murat Şahin, Yurt Ticaret - Rahim Yurt ve  Amasya Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Güner Aslan'ı ziyaret etmişlerdir. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren firma yetkilileri, nazik ziyaretlerinden dolayı Sn. Özkubat, Sn. Kaya ve Sn. Çifçi’ye teşekkürlerini iletmişlerdir.